Παρουσίαση του βιβλίου ''Συν-ηχήσεις με τον Δημήτρη Πικιώνη"

Οι εκδόσεις Πλέθρον σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Συν-ηχήσεις με τον Δημήτρη Πικιώνη στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Μέλισσα, Σκουφά 58 (τηλ.210.36.11.692) την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 19:00.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Δημήτρης Φιλιππίδης, αρχιτέκτων, ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ, Παύλος Λέφας, αρχιτέκτων, καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών και ο επιμελητής της έκδοσης Νίκος Σκουτέλης, αρχιτέκτων, αν. καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης

Δείτε επίσης

Newsletter

Πρόσφατες Εκδόσεις

  • «Σήμερα, στο επίκεντρο της κρίσης που διαρκώς διευρύνεται, κάποιοι έχουν τη συγκινητική πίστη ότι ο καπιταλισμός, οι ελεύθερες αγορές και η δημοκρατία συμβαδίζουν. Tο καινούργιο βιβλίο τουWolfgang Streeck αποδομεί αυτόν τον μύθο, αποκαλύπτοντας τις βαθιά ανελεύθερες, ανορθολογικές, απάνθρωπες τάσεις του σύγχρονου καπιταλισμού». Γιάνης Bαρουφάκης (…)
  • «Κατά μια έννοια, η παρούσα εργασία είναι ως επί το πλείστον μία μεθοδολογική μελέτη, της οποίας σκοπός ήταν να παρουσιάσει ένα μέσο ανάλυσης της ταξικής κυριαρχίας και της ταξι- κής πολιτικής εξουσίας. (…)
  • Ο Foucault έγινε γνωστός όχι μόνο για το σπουδαίο θεωρητικό του έργο, αλλά και για το εύρος των πολιτικών συνεπειών που είχε αυτό με αφορμή τη συγκυρία του παρόντος. Ειδικότερα για το ζήτημα των φυλακών και του ποινικού συστήματος, δεν έγινε γνωστός μόνο για το βιβλίο του Επιτήρηση και τιμωρία, αλλά και για την πολιτική του δράση στο πλευρό των εξεγερμένων (…)