Ημερολόγια και νυχτολόγια ενός περαστικού
κρυφό μονοπάτι

Το Κρυφό μονοπάτι είναι η καταγραφή μιας ιχνηλασίας που επιχειρεί ο κεντρικός ήρωας στα διδάγματα μιας άγνωστης Δημιουργίας. Ενός κόσμου που μέσα από το προσωπικό του πεπρωμένο ξεδιπλώνονται τα γεγονότα της ιστορίας, οι αιφνιδιασμοί, οι εικόνες και οι αδιάκοπες μεταβολές του.
Οδηγημένος από την οδύνη, τις μικρές χαρές, τα δάκρυα και τους φευγαλέους έρωτες που αναπόφευκτα σωριάζουν στη διαδρομή του τόσο τα προσωπικά του όσο και τα ιστορικά γεγονότα ενός περίπου αιώνα και συνομιλώντας αδιάκοπα με τον Θεό, αναζητά απεγνωσμένα το Κρυφό μονοπάτι. Μια διέξοδο που μαντεύει πώς θα τον οδηγήσει στην λύτρωση. Θα κατορθώσει όμως να το βρει; ή μήπως το ταξίδι αυτό είναι τελικά και το μόνο που καταξιώνει τον βίο του;
"Μαντεύω πώς, σίγουρα, τώρα θ' αναρωτηθείς εσύ αν χτίζεται η Ζωή με όνειρα. Και ξέρεις, βέβαια, πώς θ' απαντήσω, κι εγώ με τη σειρά μου, όχι. Όμως τα όνειρα υπάρχουν. Μερικά τα ζωγραφίζουμε μόνοι μας. Άλλα πάλι μας επισκέπτονται χωρίς να μας ρωτούν. Και, ίσως, μερικά μας στέλνονται από τον ουρανό. Κι εμείς, οι χαμένοι κι ανέλπιδοι, αφηνόμαστε άβουλοι πλέοντας ανάμεσά τους, σαν ναυαγοί ενός μοιραίου ταξιδιού που δεν διαλέξαμε. Δίχως πυξίδα. Δίχως προορισμό". (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Τιμή καταλόγου

15,50 €

Τιμή

13,95 €