θεραπευτική

Τα κείμενα που ακολουθούν είναι γραφή που αναβλύζει από τη δική μου πένα. Μια πένα από όλους που, αποτυπώνοντας τους απόηχους του χθες, του σήμερα και του αύριο, επιχειρεί να φανερώσει αβίαστα την αληθινή μας φύση μέσα από το αιώνιο πνεύμα που μας καθοδηγεί και θέτει τα θεμέλια της επίγειας και σεβαστής ζωής. [...]
Αναζητώντας τη θεραπευτική αξία της απλότητας, σε θέματα της καθημερινής ζωής, περνάει σε κείμενα αυθόρμητης γραφής και έτσι φανερώνεται ότι όλα είναι έκφραση του ενός εαυτού και συγχρόνως όλων. Για να αποκαλύψει ότι όλες οι αξίες της ζωής βρίσκονται μέσα μας και είναι έτοιμες, σε κάθε φωτεινό βλέμμα και σε κάθε πρόθυμη σκέψη, να ανθίσουν και να μας προσφέρουν τους καρπούς μιας καινούργιας υπέροχης ζωής.
Χρησιμοποιώντας συνειδητά την αξία της απλότητας σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής, θα καταφέρουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που παρατηρούμε και ερμηνεύουμε τον κόσμο, έτσι ώστε η σκέψη, ο λόγος και η πράξη, ως μια ενότητα ξεκάθαρη, έξω, αν χρειάζεται, από τη συμβατική ροή αυτού του κόσμου, να προσφέρουν τα πιο στέρεα υλικά για την ψυχική και σωματική υγεία.
Ελπίζω πως η απόπειρα να αναδειχθεί η θεραπευτική αξία της απλότητας θα οδηγήσει τον αναγνώστη ώστε να ανακαλύψει τη δική του προσωπική γραφή, τη δική του προσωπική απλότητα και θεραπεία, που, εντέλει, ο ίδιος καθημερινά χαρίζει στον εαυτό του, χωρίς πάντα να το γνωρίζει. (Απόσπασμα από την Εισαγωγή της συγγραφέα)

Εκδοτική Σειρά

ISBN

9789603483274

Επιμέλεια

Πολυτίμη Γκέκα

Σελίδες

134

Τιμή καταλόγου

10,00 €

Τιμή

7,00 €