Πληρωμές & Αποστολές

Τρόποι Πληρωμής

1. Χρεωστική, Πιστωτική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners ή μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της Eurobank.

Σημειώνεται ότι το www.plethronbooks.com δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2. Αντικαταβολή

Η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στη συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται μόνο για παραγγελίες εσωτερικού

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γίνεται μόνο για καταθέσεις από Ελληνικές τράπεζες. Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για τη διαδικασία.

Αποστολές

Η αποστολή γίνεται με συνεργαζόμενες εταιρείες αποστολής, ταχυδρομείο ή συνεργάτες, ανάλογα με τον προορισμό και τη διαθεσιμότητα.

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 3€ για διευθύνσεις εντός Αθήνας, 5€ για την υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια για κάθε παραγγελία καθαρής αξίας μέχρι 30€

Για παραγγελίες καθαρής αξίας άνω των 30€ η αποστολή γίνεται χωρίς χρέωση.

Η υπηρεσία αντικαταβολής έχει κόστος 3€ επιπλέον.